έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Λαθρομετανάστευση κι Ελληνική παράνοια...

ImageHandler
Στις 27/11 πλοίο με 700 (!)  λαθρομετανάστες ρυμούλκησε σκάφος του πολεμικού μας ναυτικού.Και γιατί να μην το κάνουμε άλλωστε; Πλούσιοι είμαστε,λαθρομετανάστες δεν έχουμε στην χώρα…..
Δείτε τώρα μια λεπτομέρεια. Τι έγραφε μεταξύ άλλων, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA στις 27/11/2014 για αυτό ακριβώς το πλοίο : ¨Το πλοίο την περασμένη Δευτέρα έφτασε στις ακτές της Ντάτσας και του Μπόντρουμ για να παραλάβει 400 Σύριους λαθρομετανάστες,αλλά λόγω του φουρτουνιασμένου καιρού και της περιπολίας των σκαφών του λιμενικού στην περιοχή,δεν μπόρεσε να το πραγματοποιήσει¨.
Δηλαδή το πλοίο που έφυγε από την Αττάλεια (προφανώς χωρίς να αντιληφθούν τίποτε οι τουρκικές αρχές….), όταν είτε όντως επειδή θέλησε να πάρει και άλλους είτε (το πιο πιθανό) επειδή ήταν ακυβέρνητο προσέγγισε τις ακτές της Τουρκίας,η Τουρκία (ως εθνικό κράτος που είναι) τους απώθησε και τους έστειλε ¨πακέτο¨ στην Ελλάδα. Και έτσι εμείς πήραμε άλλους 700 λαθρομετανάστες στην πολύπαθη χώρα μας….
DHA  27/11/2014
 Σχόλιο: Προς αποφυγήν παρεξήγησης δεν υποστηρίζουμε πως έπρεπε η Ελλάδα να μην τους βοηθήσει.Ας τους βοηθούσε.Με τρόφιμα,καύσιμα κ.α. Αλλά όχι με υποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.