έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Χιλιάδες Έλληνες ψωνίζουν καθημερινά στην ...Τουρκία.

Oι Έλληνες παίρνουν ψάρια από την Αδριανούπολη

Τουρίστες από Ελλάδα και Βουλγαρία που επισκέπτονται την Αδριανούπολη,ψωνίζουν ψάρια από την πόλη.
Τουρίστες οι οποίοι περνάνε τα σύνορα,έχουν ως νέο αγαπημένο μέρος τους την περιοχή των ψαράδων.
Στην δήλωση που έκανε στο ΑΑ ο ψαράς Αλή Ταλού αναφέρει πως κατά τους τελευταίους μήνες υπάρχει αφθονία ψαριών στην Τουρκία.
Ο Ταλού είπε πως οι πολίτες χόρτασαν από ψάρια και ότι ¨Έχουμε πελάτες που έρχονται από το εξωτερικό. Κυρίως έρχονται και ψωνίζουν ψάρια από Ελλάδα και Βουλγαρία.Οι ξένοι πελάτες μας μάς λένε πως τα ψάρια στην Τουρκία είναι πιο φτηνά.Στην Τουρκία τα ψάρια πουλιούνται σχεδόν ζωντανά.Ψάρια που τα πιάνουν στην θάλασσα,αμέσως φτάνουν στον πάγκο.Εδώ πουλιούνται φρέσκα,ενώ στην Ελλάδα τα περισσότερα είναι κατεψυγμένα. Σε αυτή τη σεζόν το αγαπημένο ψάρι των Ελλήνων είναι η παλαμίδα.¨
Ο Έλληνας Γιώργος Καρατανάς λέει πως κάθε εβδομάδα έρχεται για ψώνια στην Αδριανούπολη.
Ο Καρατανάς είπε πως οι τιμές των ψαριών στην Τουρκία είναι πιο φτηνές σε σχέση με την Ελλάδα και πρόσθεσε πως ¨Τουρκία και Ελλάδα είναι φίλες χώρες.Ψωνίζουμε εδώ από την γειτονική Αδριανούπο-λη.Προτιμάμε τα εδώ ψάρια γιατί είναι φρέσκα και φτηνά. ¨


http://milletgazetesi.gr/view.php?id=5757 19/10/2016     Posted on TourkikaNea Οκτωβρίου 23rd,2016

Σχόλιο: Το φαινόμενο,δυστυχώς,εκτυλίσσεται σε πολλές περιοχές,όχι μόνο στην Αδριανούπολη,και δεν περιορίζεται στα ψάρια.Εμπορεύονται τα πάντα και Ελληνικός πλούτος μετακομίζει στην γείτονα.Οι Τούρκοι κατέχουν το 37% της Κύπρου,απειλούν καθημερινά στο Αιγαίο,αμφισβητούν τα υπάρχοντα σύνορα,έχουν 3 Σώματα Στρατού (Σ.Σ.) στην Αν. Θράκη και εμείς πάμε και ψωνίζουμε… παλαμίδες από Αδριανούπολη !

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο αδιόρθωτος Ελληνας...
    1.Οι περισσότερες παλαμίδες "της Τουρκίας" , προέρχονται από την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και της Ν.Μηχανιώνας. Και φυσικά είναι σε ακριβότερη τιμή από ότι στην Ελληνική αγορά.
    2. Από πότε έχει φρέσκα ψάρια η Τουρκία και κατεψυγμένα η Ελλάδα; Οι Τούρκοι μέχρι το 2003 δεν έβαζαν καν πάγο στα ψάρια τους και οι δυσεντερίες ήταν καθημερινό φαινόμενο σε όλη την Τουρκία. Πότε έμαθαν τα ψάρια οι Τούρκοι;
    3. Ολες οι αγορές μας στην Β.Ελλάδα (που γνωρίζω λόγω επαγγέλματος) τροφοδοτούνται με φρέσκα ψάρια καθημερινά από Καβάλα-Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη. Οι καθ'όλα ψεύτικες πληροφορίες που αναφέρονται στο άρθρο σας, μόνο σύγχυση προκαλούν στον κόσμο και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε Κώστα,αναφέρονται οι πηγές της ανάρτησης.
      Μακάρι να ήταν,όπως τα λες...
      Μάλλον αγνοείς όμως (ή κάνεις πως δεν ξέρεις),τι συμβαίνει σε Λέσβο,Χίο,Σάμο,Ρόδο κ.λπ.
      Χιλιάδες πάνε απέναντι και ψωνίζουν.Κάτι που στηλιτεύω στο σχόλιό μου.

      Διαγραφή

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.